Trygve Rønningen går av som administrerende direktør i MTG Norge etter 11 års fartstid i MTG-systemet. Finansdirektør i MTG Norge, Pål Falck-Pedersen, blir konstituert administrerende direktør inntil Rønningens etterfølger kommer på plass. Rønningen blir ny TV 2-direktør i TV 2.

Les mer: Kvernstrøm gir seg i TV 2

Rønningen kom først inn i MTG i 2003 som programdirektør for P4. Senere har han hatt flere stillinger i konsernet, før han i mai 2015 ble utnevnt som administrerende direktør for hele mediehuset MTG Norge, som består av radiogruppen P4, MTG TV-kanalene og Viasat.

- Trygve har utviklet MTG Norge til et moderne mediehus, og han har bidratt sterkt til MTGs suksess i løpet av den tiden han har vært i selskapet. Nå sier vi takk for innsatsen og ønsker ham lykke til videre. Pål har vært i konsernet i 14 år og derfor svært godt egnet til å ta over stafettpinnen, inntil vi finner en ny leder for mediehuset i Norge, sier Anders Jensen, EVP i MTG og styreformann i det nordiske MTG-styret.

Rønningen selv sier han har «hatt mange fantastiske år i MTG».

- Det har vært et privilegium å lede den norske delen av konsernet i en så dynamisk og utfordrende tid som mediebransjen er inne i nå. Jeg er sikker på at jeg etterlater meg et mediehus som går en lysende fremtid i møte, sier avtroppende administrerende direktør i MTG Norge, Trygve Rønningen.