Nettavisen Enerwe, som skriver for og om olje- og energibransjen, ansetter Anders Lie Brenna som ny ansvarlig redaktør og Per-Tore Meiholm som ny salgsdirektør. Det er i dag gründeren av nettavisen, Chul Christian Aamodt, som er redaktør. Han skal fremover videreutvikle konseptet Enerwe.

- Med dette teamet er Enerwe klare for å ta spranget fra å være en liten nystartet nettavis til å bli en agendasettende medieaktør for olje- og energibransjen, sier Chul Christian Aamodt, gründer og daglig leder i Enerwe i en pressemelding.

Anders Lie Brenna kommer fra konsulentselskapet Knowit hvor han har jobbet som forretningsutvikler og teknologievangelist. Brenna har tidligere også jobbet som journalist og redaksjonssjef i digi.no, nettsjef i Teknisk Ukeblad og spaltist i Kampanje.

- Jeg gleder meg til å jobbe med en mediegründer som tør å satse selv om det er turbulente tider både i olje- og i mediebransjen, sier Brenna.

Enerwe har siden etableringen satset på innholdsmarkedsføring og native advertising.

- Enerwe skal levere kvalitetsjournalistikk som finansieres ved å ta betalt av kundene for selvpublisering av pressemeldinger, sier Brenna.

Med seg på laget har Aamodt også fått med seg Per-Tore Meiholm som salgsdirektør med ansvar for bygge opp en effektiv salgsorganisasjon.

- Vi skal bygge en profesjonell salgsorganisasjon for både våre egne og andre nystartede nettaviser. Mens andre medier tråkker på bremsen, skal vi gi full gass, sier Meiholm.

Meiholm kommer fra stillingen som Sales Manager hos Clear Channel hvor han har hatt ansvar for å bygge opp satsningen på direkte- og lokalsalg. Han har tidligere også jobbet for Aftenposten, Tun Media og Eniro, Bertel O. Steen og Mercedes Benz.

- Nå gleder jeg meg til å jobbe med en av de mest spennende nystartede nettavisene i Norge, og et selskap med mye entusiasme og tydelige målsetninger, sier Meiholm.