I mars bekreftet sjefredaktør John Arne Markussen i Dagbladet overfor Kampanje at de slår sammen deskene i Dagbladets Kjendis.no og Se og Hørs Seogher.no.

- Det skal opprettes en felles desk for underholdning og lettere kultur. Derfra skal det driftes to digitale tjenester, Kjendis.no, som er Dagbladets vertikal innen dette området, og den andre, Seoghør.no, som Se og Hør står bak. Hensikten med en felles desk er å bli mer slagkraftig, sa Markussen til Kampanje.

Det er TV 2 og VG som skal merke den økte kraften i slagene mest, ifølge Markussen.

Samtidig startet prosessen med å få inn en sjef for den nye kjendisdesken. Nå er prosessen nær avsluttet, og etter det Kampanje erfarer er det Se og Hørs digitale reaktør Jonas Jørstad som har fått jobben. Jørstad vil ikke kommentere Kampanjes opplysninger i ettermiddag.

Les mer: Dagbladet og Se og Hør samler kreftene i kjendiskrigen

Jørstad skal ha vært med i prosjektutredningen sammen med Aller-medarbeidere fra både Dagbladet og Se og Hør, og har bakgrunn fra begge redaksjoner. Da han begynte sin karriere i Se og Hør i 1996, kom han fra nettopp Dagbladet.

Nå beskrives han som en leder som kan «bygge bro» mellom de to kulturene som Dagbladet og Se og Hør representerer.

I Se og Hør har han vært både reporter og redaksjonssjef, og de siste årene har han ledet Allers' kjendisnettsted. Der har han også vært sentral i flere av samarbeidsprosjektene mellom Dagbladet og Se og Hør, som web-tv-sendinger fra kjendiseventer som Gullruten. 

Det er Ulf André Andersen i Se og Hør som har ledet utredningen av tettere samarbeid mellom kjendisredaksjonene i Aller Media-konsernet. 

- Denne prosessen er ikke formelt ferdig ennå, er Andersens eneste kommentar til Kampanje i dag.

Foreløpig skal det ikke være aktuelt å slå sammen kjendisredaksjonene i Dagbladet og Se og Hør.

- De ansatte skal fortsatt være tilknyttet dagens selskaper. Det skjer ingen endringer der, har Markussen tidligere uttalt til Kampanje