Neste år kommer den norske versjonen av programmet  «Lip Sync Battle»  på skjermen. 

I «Lip Sync Battle» skal norske kjendiser mime til kjente popsanger i en duell om å ha den beste - og morsomste - sceneopptredenen. Konseptet har sitt utspring i et innslag i «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon» og hadde premiere som et eget program på Spike TV i USA i vår. 

Den norske versjonen skal innta TV 2 Humor fra neste år, og innspillingene har begynt. Dét har medført skade for enkelte av deltakerne.

Komiker og blogger Ørjan Burøe forsøkte å imitere Justin Bieber, og fremførte under sin opptreden sangen «Baby». Burøe ga alt når når det gjelder imitasjon og dans, og endte opp med å ryke akillesen under innspilling. Det skriver Dagladet

Av en eller annen grunn skal jeg kaste meg inn i alt med hud og hår og da jeg skulle være med på TV 2s kommende program «Lip Sync Battle», ble det selvsagt intet unntak, skriver Burøe om hendelsen på egen blogg.