I går skrev Kampanje om NRK og TV 2s terrordekning. Nå kan digitalredaktør Ola Stenberg i VG fortelle at mediehuset noterte skyhøye trafikktall i timene etter det grusomme terrorangrepet i den franske hovedstaden.

1,92 millioner nordmenn logget seg på VG Mobil lørdag. Det er ny rekord for VG. Aldri før har så mange nordmenn oppsøkt mobilutgaven til et norsk mediehus på en dag tidligere. Også søndag var det høy trafikk.

Søndag var vår neste beste dag noensinne på mobil. Alle digitale flater også all time high på lørdag, forteller Stenberg til Kampanje.

På lørdag alene hadde VGTV 2,2 millioner startede strømmer. Søndag var det 1,3 startede strømmer.

Når det er ramme alvor, er det mange nordmenn som går til VG.

- Helt klart. Forrige all time high var sist Paris ble angrepet i januar, så det er et mønster hos oss når det smeller stort i nyhetsbildet. Og slik har det vel egentlig alltid vært. Man kan følge de nye trafikknivåene i takt med store nyhetshendelser; 11. september, tsunamien, 22. juli, for å nevne noen, sier Stenberg.


Les også: Beverfjord: - Årsæthers påstand faller på sin egen urimelighet

Les også: Paris-terror førte til TV 2-rekord