TV 2 og Miso Film Norge skal produsere en ny sesong av TV-serien «Frikjent». Det skriver TV 2 i en pressemelding. Opptakene starter i februar, og vil ha premiere på TV 2 høsten 2016.

I andre sesong viser det seg at sannheten om Karine Hansteens død likevel ikke har kommet frem. Igjen møter vi skuespillerne Nicolai Cleve Broch, Lena Endre, Tobias Santelmann, Anne Marit Jacobsen, Henrik Rafaelsen, Øystein Røger, Stig Amdam, Synnøve Macody Lund, Susanne Boucher, Ellen Dorrit Petersen og Fridtjov Såheim, i tillegg til nye roller.

- Vi har jobbet med sesong to av «Frikjent» i over et år, og er naturligvis utrolig glade for at vi endelig skal i produksjon. Det er alltid like spennende når skuespillerne og regissører begynner å ta tak i materialet, og universet begynner å leve. Det er mange hemmeligheter som skal opp til overflaten i den nye sesongen og ambisjonen er at den skal bli minst like god som den første - om ikke bedre, sier seriens forfattere Siv Rajendram Eliassen og Anna Bache-Wiig.

- Utviklingen av sesong to av Frikjent har vist at historien på ingen måte er ferdig, den har vokst på oss og vi er helt sikre på denne sesongen vil bli enda bedre enn sesong én. Hvis du likte sesong én kommer du til å elske sesong to. Det har ikke vært noe vanskelig valg å inngå et samarbeid med noen av bransjens beste folk igjen. Vi gleder oss stort til å tilby nok et kvalitetsdrama, sier dramasjef i TV 2 Christopher Haug.