RiksTV og Norwegian har inngått en avtale som gjør at TV 2 Nyhetskanalen og Bloomberg Europe vil sende direkte og gratis om bord på flyselskapet Norwegian sine 87 fly med wi-fi.

- Seerne forventer i dag at de kan se nyheter direkte hele tiden. Slik er verden blitt. Det er derfor gledelig at vi sammen med svært framoverlente samarbeidspartnere kan tilby direkte nyheter også i luften, sier TV 2s nyhets- og sportsredaktør Jan Ove Årsæther.

Passasjerene må ha med seg egen pc, nettbrett eller smarttelefon for å se kanalen.

- Vi er veldig glade for å kunne gi passasjerene våre gratis direktesendt tv i lufta. TV 2 Nyhetskanalen tilbyr de viktigste nyhetene 24 timer i døgnet, noe som gir våre passasjerer et enda bredere underholdningstilbud om bord og dermed en bedre reiseopplevelse, sier administrerende direktør Bjørn Kjos i Norwegian.
I tillegg til TV 2 Nyhetskanalen vil også kanalen Bloomberg Europe være tilgjengelig på flyene.

Det er et samarbeid mellom Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, og RiksTV som muliggjør lanseringen av direktesendt tv.

- Vi er stolte over å være delaktige i en slik historisk begivenhet. Dette å vise direkte-tv på bærbare enheter er en viktig del av vår strategi. At vi får anledning til å gjøre dette også på Norwegians fly, er vi glade for, sier administrerende direktør i RiksTV, Christian Birkeland.