TV 2 fryder seg over gode tall på desk top og mobil.  I forrige uke kunne landets største kommersielle tv-hus notere «all time high» på både mobil og samlet dekning, altså  mobil og desk top.

- Dette er ny mobilrekord for TV2.no. Men også sammenlagt for nett og mobil er det helt klart ny rekord. Vi hadde samlet sett 1.256.000 unike brukere hver dag og det har vi aldri hatt før, sier nyhetsredaktør Jan Ove Årsæther i TV 2 til Kampanje

Han forteller at TV 2 nå girer opp ytterligere på nett.

- Vi opplever for tiden veldig sterk vekst på TV2.no og legger et veldig ekspansivt og lønnsomt budsjett for 2016. Vi ser overhodet ikke noen tegn til at mobilveksten flater ut. Tvertimot øker mobilbruken kraftig for vår del. Det er god stemning i huset om dagen, sier han.

Årsæter forteller også om høytrykk på videofronten.

- Også på videovisninger har vi sterk vekst for tiden og sist uke hadde vi over 300.000 flere videovisninger enn VG på daglig basis.

- Hvilket type innhold er det som trekker flest brukere til TV2.no nå?

- De viktigste årsakene til veksten er sterke nyhetssaker, «Farmen»-dekningen vår og Premier League. I tillegg har vi hatt stor suksess med web-tv-seriene «Haterne» og «Tinder-Martine», som samlet sett nærmer seg to millioner visninger.

«Tinder-Martine» er kort fortalt skjult kamera-humor - med til tider svært høy pute-tv-faktor - fra Martines dater med gutter hun møter via sjekkeappen Tinder. I dokumentarserien «Haterne» blir folk som driver med sjikane og hatytringer på nett konfrontert av dem som er blitt trakassert og et team fra TV 2 på slep.