Fra neste år blir programleder Line Jansrud å se på TV 2. Idemyldring og planlegging er allerede i gang mellom programleder og kanalen. 

- Jeg er ydmyk overfor oppgaven å skulle lage vitenskapsprogrammer for TV 2, prøve å skape en sjanger rundt det, og helst med «glimt i øyet» som TV 2 er så kjent for. Det kommer til å bli en travel og spennende periode fremover siden jeg skal fullføre legeturnusen min samtidig som jeg skal være programleder, sier Line Jansrud i en pressemelding. 

TV 2 melder at Line Jansrud ikke har tenkt å gå underholdningsprogramledere som Katrine Moholt og Solveig Kloppen i næringen, men holde seg innen for vitenskapen.

TV 2 er fornøyd med at Jansrud melder overgang til kanalen.

- Vi er veldig glade for at Line Jansrud nå blir en del av TV 2. Line har et nysgjerrig blikk, unik formidlingsevne, bred erfaring som programleder i tillegg til at hun er utdannet lege. Vi gleder oss til å komme i gang med arbeidet med å bygge nye programkonsepter sammen med Line i tiden fremover, sier programdirektør Jarle Nakken i TV 2.

 Line Jansrud er utdannet lege, og ble programleder for "Newton" på NRK høsten 2013. Hun har blant annet gjort tv av sin egen fødsel.