Det manglet ikke på forhåndsomtale da «Adam søker Eva» hadde premiere på TVNorge tidligere i høst. Første episode samlet da også 300.000 seere på premieren. Deretter bar det nedover med interessen rundt naken-daterne og sjette og siste episode samlet bare 180.000 seere da den gikk på lufta i går. Det er det nest laveste seertallet for programmet.

Les også: 100.000 droppet naken-sjekking

Snittet for hele sesongen ble på 217.000 seere, eller 241.000 seere dersom man inkluderer syv dagers opptaksseing på de fem første episodene.

- Blir det mer av denne serien eller legges konseptet på is?

- Det er ikke tatt noen endelig avgjørelse på om vi fortsetter med «Adam søker Eva» ennå. Først skal vi evaluere sesongen vi akkurat har lagt bak oss, sier mediesjef Hanne McBride i Discovery Networks.

Samtidig er det klart at det blir en tredje sesong av «Gift med første blikk» der jakten på nye deltakere allerede er i gang. Gårsdagens episode av «Gift med første blikk» hadde 172.000 seere på TVNorge.