Ifølge VG har det trolig aldri vært færre representanter fra pressen til stede i intervjusonen etter en Vålerenga-kamp. Kun VG, NRK, NTB og Sarpsborg Arbeiderblad valgte å dekke møtet mellom VIF og Sarpsborg 08 søndag. Aftenposten, Dagbladet og Dagsavisen valgte ikke å sende journalister på hjemmekampen til Oslos eneste Tippeliga-lag. Heller ikke TV 2 var i intervjusonen med reporter eller fotograf.

- Jeg tror ikke det bare er her vi opplever det. Mange satt vel på Lerkendal og noterte så blekket sprutet og ventet på at Rosenborg skulle bli seriemester, sier Vålerenga-trener Kjetil Rekdal om den manglende interessen fra store deler av pressen som til vanlig følger klubben.

Flere av mediene skylder på manglende ressurser.

- Vi kan ikke huske sist Aftenposten ikke var på en Tippeliga-kamp der Vålerenga spilte på Ullevaal. Men grunnen er ganske enkel: Ressurser. Vi mente det var viktigere å legge trykk på Norges playoff-trekning på formiddagen. En kamp mellom to lag midt på tabellen nådde ikke opp i kampen om vår oppmerskomhet, sier Aftenpostens nyhetsleder Erlend Nesje til VG.

Det offisielle publikumstallet 6.908 på Ullevaal stadion i går er årets laveste for Vålerenga, men det var langt fra så mange som faktisk hadde møtt opp, skriver VG.