Tidligere denne uka slapp Aller nyheten om at Ingrid Skogrand får det samlede ansvaret for alle kvinnebladene i forlaget. Nå er hennes mannlige motpart også klar og det blir Espen Stensrud som får ansvaret for magasinene Autofil, Båtmagasinet, Jeger, sammen med motorsatsingen i Dagbladet og Dinside.no.

Les også: Hun blir Allers nye kvinnegeneral

 - I to år har jeg ledet en selvstendig motor-redaksjon som har jobbet på tvers med å produsere Autofil og Gatebil, digitale leveranser inn til Dinside.no og bilstoff til Dagbladet både på print og nett. Samtidig har vi fått erfaring med produksjon av levende bilder gjennom DBTV.  Når vi nå innlemmer solide sterke merkevarer som Båtmagasinet og Jeger inn Manne-universet, vil vi få enda mer dynamikk og et større mulighetsrom, sier Espen Stensrud.

 - Våre publikasjoner mot målgruppen menn har gjort det bra i mange år og holdt stø kurs med dyktige redaktører. Ikke minst så har vi bevist at vi har stor kunnskap om interesseområdene, båt, jakt og bil. Nå har vi kommet til et veiskille der vi må tenke annerledes. Vi samler derfor kraften og kompetansen i et eget område, «Mann» og innenfor medieområdet «Kvinne/Tema». Espen er riktig mann bak rattet, og jeg er glad for at han takket ja til denne stillingen, sier forlagsredaktør i Aller Media, Ellen Arnstad.