Fredag ettermiddag kunne Kampanje avsløre at det var TV 2 som sikret seg rettighetene til å vise den engelske toppfotballen.  På vei hjem fra London, etter å ha mottatt beskjeden som gjør at TV 2 kan fortsette å vise kampene fra den engelske fotballigaen, sier Sandnes til Kampanje at han «er glad»

- Vi er glade for å kunne sikre oss tre nye år med en rettighet som vi har lagt mye kraft og engasjement bak de siste fem-seks årene. Nå ser vi frem til å gjøre det også i fortsettelsen. Det er ingen tvil om at dette er en av de viktigste sportsrettighetene på markedet, sier Sandnes til Kampanje.

Det er tredje gangen TV 2 kjøper rettighetene til den engelske fotballen og prisen har hver gang blitt betydelig dyrere.

Som Kampanje tidligere har skrevet endte prisen i 2010 på rundt 500 millioner kroner, mens prisen i 2012 endte på 600-700 millioner kroner.  Nå skal prisen ha passert milliarden med klar margin og det snakkes om en prislapp på godt over milliarden og kilder sier til Kampanje at det kan være snakk om så mye som 1,65 milliarder kroner.

- Hva kan TV 2-sjefen si om prisen TV 2 betaler for rettighetene?

- Ingenting.

- Ble det dyrere enn sist?

- Vi kommenterer ikke pris.

I dag var Sandnes og rettighetssjef Bjørn Taalesen på ny i London for å få beskjeden fra Premier League og denne gangen var beskjeden langt hyggeligere enn det som møtte TV 2-sjefen mandag. Da besluttet den engelske fotballorganisasjonen for en ny budrunde.

Ved halvfem-tiden fredag ettermiddag fikk Sandnes beskjed om at TV 2 slo Discovery i budfinalen.

- Hvordan har denne dagen vært?

- Det er alltid interessant med budprosesser. Utfallet er usikkert, men nå er vi glade for at vi er kommet i mål, sier Sandnes.