Daglig leder for Anbudstorget.no, Åge Breivik, leter etter en ny samarbeidspartner. Bakgrunnen skal være at Breivik ønsker fart på veksten. Det skriver Finansavisen.

Anbudstorget er en tjeneste man kan bruke for å be om tilbud fra mange potensielle arbeidsgivere samtidig. Selskapet ble etablert i 2003, og flyttet fra Aukra til Oslo i 2010. I perioden 2012-2014 hadde Anbudstorget et distribusjons- og salgssamarbeid med Amedia. 

- Samarbeidet fungerte helt greit og det var ok for begge parter, men vi valgte å skille oss under lykkelige omstendigheter, sier direktør for forretningsutvikling i Amedia, Helge Birkelund til Finansavisen i dag. 

Siden Anbudstorget ble registrert som aksjeselskap i 2008 har selskapet hatt resultatmarginer på over 15 prosent. I fjor var resultatmarginen på 13 prosent, og omsetningen ble redusert sammenlignet med 2013. Breivik tror en ny samarbeidspartner kan snu dette. 

Han sier til Finansavisen at han ser for seg et samarbeid med en større organisasjon som har mulighet til å bidra enten som trafikkgenerator eller med finansielle ressurser.