Denne uken skal programleder og tv-kjendis Stian Blipp spille inn innslag til et nytt pilotprogram, og innspillingen skjer hos Concorde TV, som eies av Bård og Vegard Ylvisåker.  På egen Facebookside skriver Blipp at han i innslaget som skal filmes, sammen med Jan Thomas skal fighte mot en europeisk mester til inntekst for en god sak.

Brødrene Ylvisåker eier 28 prosent av aksjene i Concorde TV hver gjennom henholdsvis Feelfood AS og Moviebox AS.

- Vi har blitt spurt av TV 2 om å prøve ut noen nye elementer med tanke på et mulig nytt program for TV 2. Det synes vi er hyggelig. Vi synes Blipp er veldig flink og dette er et spennende prosjekt, sier daglig leder i Concorde TV, Hasse Lindmo, til VG.

TV 2s kommunikasjonssjef Jan-Petter Dahl, understreker at programkonseptet er helt i startfasen.

- Det er riktig at vi jobber med en pilot til et TV-konsept i samarbeid med Concorde, hvor Stian Blipp spiller en sentral rolle. Om denne piloten ender i et tv-program som vil bli sendt på TV 2, er det altfor tidlig å si noe om. Vi har hele tiden flere ulike piloter gående med forskjellige produksjonsselskaper, sier Dahl til VG.