Asbjørn Brekkes julekalender skal på lufta  på TVNorge i desember.

- Om det er vi i TVNorge eller våre seere som har vært snille i år, det vet jeg ikke, men dette er i hvert fall litt av en gave å få fra nissen. Espens to tidligere julekalendere på TVNorge har vært ekstremt fornøyelige og de har betydd mye for kanalens humorprofil. Med Asbjørn Brekke som direktørnisse for det hele, så kommer ventetiden fram mot denne julaften til å bli alt annet enn lang og kjedelig, sier Eivind Landsverk, programdirektør i TVNorge og Discovery Networks i en pressemelding.

Espen Eckbo kan avsløre at Asbjørn Brekke er fornøyd med å ha fått oppdraget.

 - TVNorge har lovet Asbjørn én gjest hver kveld i 24 dager. Bedre julekalender kan han ikke få! Så han flytter gladelig hele juleverkstedet til studio, der han vil by gjestene på rikelig med julegløgg, filt og dorullkjerner. Så her blir det garantert julestemning og gode samtaler. Og hvem vet, kanskje han endelig finner noen å feire jul med, sier Espen Eckbo i meldingen.

Espen Eckbo stod bak julekalenderne «Nissene på låven i 2001» og oppfølgeren «Nissene over skog og hei i 2011», begge sendt på TVNorge. Eckbo har også stått bak «Asbjørn Brekke-show» de senere årene.