Gårsdagens premiere på «Jakten på kjærligheten» hadde 461.000 seere og en andel på 36 prosent blant alle seere over 12 år. Det er 50.000 færre seere enn i fjor, da 512.000 fulgte med. Andelen ble på 36 prosent, som er hårfint bedre enn fjorårets 35,4 prosent.

- Vi er veldig fornøyd med at «Jakten på kjærligheten» hadde en bra start med høyere andeler enn i fjor og seertall på omtrent samme nivå. Dette er første gang Fremantle produserer dette formatet i Norge og jeg vil berømme crewet for kvalitativt høyt nivå på serien. 461.000 fikk med seg at Katarina Flatland gratulerte storsjarmøren og vestlandsbonden Ruben med ny rekord og flere hundre frierbrev. Dette lover godt for resten av sesongen, sier programdirektør Jarle Nakken i TV 2.

Fjorårets sesong ble den mest sette siden 2011 med et snitt på 582.000 seere. Årets sesong er den første som produseres av Fremantle, som har tatt over fra Nordisk Film TV.