Fjorårstallene for VGTV er preget av et vanskelig annonsemarked. Det skriver Finansavisen. Driftsinntektene endte på 62,8 millioner kroner, mens driftsresultatet ble på  minus 70,9 millioner kroner. Resultat før skatt ble på minus 71,5 millioner kroner.

VGTV-sjef Helje Solberg sier reklameveksten var svakere enn forventet, men at man jobber kontinuerlig for å ha et så godt tilbud som mulig til annonsørene.

- Vi jobber tett med både VGs annonseavdeling og Schibsted for å øke konkurransekraften mot den skjerpede konkurransen fra Google og Facebook. Vi er overbevist om at reklameomsetningen på web-tv vil vokse i tiden som kommer, sier Solberg til Finansavisen. Det er lagt opp til underskudd i VGTV i år og neste år.

Ifølge Schibsted-topp Didrik Munch er ikke underskuddet uventet.

- Det ble omtrent som forventet. Inntektene er noe svakere enn vi hadde håpet, men vi visste at dette kom til å koste penger. 2014 var et tøft førsteår, sier Munch til Finansavisen.