«Alt for Norge» er et av TVNorges største håp i tv-kampen som skal utspille seg på skjermene i høst. Fjorårets femte sesong ble den mest sette i programmets historie, og åpnet også høyt med 493.000 seere på premieren.

Årets sesong nådde ikke samme høyde, men startet likevel lovende med 457.000 seere og en andel på 36,5 prosent blant seere mellom 15 og 50 år. I totalbefolkningen (12+) utgjorde seertallet en seerandel på 27,1 prosent.

- «Alt for Norge» leverer hvert år. Det er ikke noe å lure på. TVNorge var den største kommersielle kanalen i går. Det lover godt for TVNorge som har slitt litt tidligere i år, sier tv-sjef Morten Wiberg i Carat til Kampanje.

Les også: Dødt løp mellom NRK og TV 2 på lørdag

- Bunadshatten av for våre fantastiske og fargerike norsk-amerikanere, dette er en knallåpning på sesongen. Det er noe magisk med disse norskættede amerikanerne som er så utrolig tørste etter kunnskap om sine norske forfedre og landet de stammer fra. De gir oss både latter og tårer, og det er kanskje derfor så mange seere er trofaste mot programmet, sier Espen Skoland, kommunikasjonsdirektør i TVNorge og Discovery Networks.

I tillegg fikk 263.000 med seg doku-serien «Barneavdelingen» på TVNorge i går. Programmet ble først sendt på Fem forrige onsdag.

Les også: Golden hentet 100.000 nye seere