- Av hensyn til dette magasinets karakter, var det naturlig for oss å velge den butikken hvor flest kunder etterspurte magasinet. Det er også den butikken som har aller flest magasiner, sier administrerende direktør Magnus Reitan i Reitan Convenience til NTB.

Han opplyser at Narvesen aldri har latt være å selge et magasin av politiske årsaker. De har heller aldri fått så mange henvendelser om et magasin. Ukens utgave av Charlie Hebdo er den første etter terrorangrepene i Paris forrige uke som til sammen kostet 19 mennesker livet. Bladet har en tegning av profeten Muhammed på forsiden, med teksten «Jeg er Charlie».

Kommunikasjonssjef Ida Håvik i Reitan Convenience opplyser til NTB at Narvesen-kiosken på Continental har fått flere telefoner fra personer som ikke ønsker at de skal selge bladet, men kjenner ikke til at de har mottatt noen trusler.