SAS går inn som sponsor av Oslo og Stockholm Pride, og lanserer samtidig konseptet «You Be You» som skal fremheve mangfold, toleranse og inkludering. Det skriver selskapet i en pressemelding.

- Å samarbeide med Pride føles viktig og veldig naturlig for oss i SAS. Vi mener at alle skal behandles likt og ha de samme rettighetene uansett hvem de er eller hvem de elsker. Vi vet at mange av våre kolleger har ønsket at vi skulle engasjere oss i Pride, og vi er glade for å kunngjøre dette partnerskapet i dag, sier Pernille Vang Ormholt, Executive Vice President Chief People Officer i SAS.

I tillegg til samarbeidet med Oslo og Stockholm Pride, vil SAS være synlig under København Pride med ulike aktiviteter, ifølge pressmeldingen.

- SAS er Skandinavias ledende flyselskap med hjemmebaser i tre av de mest LGBTQ-vennlige landene i verden. Vi bringer gjester fra alle nasjoner og kulturer sammen og ønsker alle velkommen ombord uansett alder, etnisk opprinnelse, religion, nasjonalitet, seksuell orientering eller identitet. Pride har alltid vært en del av vårt DNA, og vi er stolte av å fortsette å feire mennesker og steder som omfavner LGBTQ-livet, sier Anko van der Werff, administrerende direktør i SAS.

Les mer: Nationen tar inn Pride i avislogoen: - Et symbol for frihet og likeverd