Med Vipps har DNB klart å etablere en ny standard for mobilbetaling i Norge. 17. mai ble det satt ny rekord med rundt 450.000 transaksjoner via appen, skriver E24. Suksessen har gitt mersmak, for nå forsøker DNB Eiendom seg med en app de håper skal bli en naturlig følgesvenn når nordmenn gjør det som for de fleste blir sitt livs største transaksjon; et boligkjøp.

- Appen Visning vil guide deg gjennom alle visninger du går på. Du vil få oversikt over solforhold, nabolaget og alt du bør sjekke på visning. I tillegg hjelper den deg å holde oversikt over hvilke boliger du har vært på. Uavhengig av hvilken megler som holder visningen, sier Dan Krister Holst i DNB.

For å gi appen en pangstart har DNB hentet inn sitt faste reklamebyrå Try til å produsere en rekke filmer for tv og sosiale medier som skal illustrere alle de forskjellige behovene boligkjøpere kan ha.

- Vi vet også at folk har mange forskjellige ønsker og behov i boligjakten. Med disse filmene ville vi vise at det er hjelp å få, uansett hva slags boligbehov du har, sier markedsdirektør i DNB, Aina Lemoen Lunde.

Det kreative teamet i Try har vært tekstforfatter Mads Krogh og art director Sebastian Rasch. Bacon OSL har produsert filmene og Kristoffer Borgli har stått for regi.

Se filmene her: