Navn: Jørgen Sørlie

Stilling: Daglig leder i Plapre

Alder: 40 år

CV: Kommersiell sjef i Dagbladet, salgs- og markedsdirektør i Clear Channel, seniorrådgiver i Allergruppens sisteleddsbyrå NVFT. Ingen formell utdanning.

- Hva var din første jobb og hva lærte du der?

- Jeg sykla rundt som avisbud for Østlandets Blad på Langhus. Kongeruta var blokkene på Vevelstadåsen. Mest mulig aviser på kortest mulig tid. Vi fikk betalt etter hvor mange aviser det var på ruta. Husker jeg måtte forsterke bagasjebrettet for å få med alle avisene. Ingen unger som går med avisen lenger. Hjelmen er i veien… Punktlighet var viktig. Fikk du klager ble det dårligere rute dagen etter. Det var to stykker som kjeftet på meg hvis jeg var for sent ute. Fru Haugen som var Rutesjef og Olsen i nr. 44. Den første fulltidsstillingen jeg hadde var som lagfører i kystjegertroppen. Det var en ekstremt krevende periode. Vi var relativt unge og fikk mye ansvar. Jeg lærte viktigheten av å gjennomføre den jobben du er satt til å gjøre, og å stå i det uansett hvor vanskelig eller håpløst det ser ut.

- Hvilken sjef har betydd mest for deg?

- Det er litt vanskelig å si, fordi jeg har jobbet med så mye forskjellig, og derfor hatt mange forskjellige typer sjefer. Men jeg har vært heldig og hatt både veldig gode og veldig dårlig sjefer. Det er noe å lære av alle. Noen ganger lærer man jo hva som ikke er lurt å gjøre også.

- Hvilket jobbintervju glemmer du aldri og hvorfor?

- Heldigvis har jeg aldri tryna skikkelig på et jobbintervju, tror jeg. I alle fall ikke i mitt eget hode. Men jeg husker veldig godt når jeg søkte på jobb som produktsjef i Edel Records. Da hadde jeg bare jobbet som selger tidligere, jeg hadde ingen utdanning og var vel egentlig ikke noe særlig opptatt av musikk heller. Men jeg fikk jobben da! Sa vel mer om meg som selger enn som produktsjef på den tiden.

- Har du satt deg noen mål for den nye jobben din?

- Både Red-gruppen og jeg har naturligvis satt oss mål for utviklingen av Plapre. Det er nok mange av de samme målene som de fleste som driver butikk har.

- Hvordan kommer Plapre til å endre seg med deg som leder?

- Er det nå jeg skal si at Plapre skal bli en ny type byrå, helt forskjellige fra alle andre? At vi skal bli helt unike fordi vi i motsetning til alle andre byrå skal jobbe med kunden i fokus? Nei, det blir nok mindre justeringer her. Vi må jobbe hardt. Det er mye som skjer i markedet om dagen. Det blir som å gå med avisen. Får du for mye klager blir det dårligere rute dagen etter. Jeg er jo veldig resultatorientert av natur, så det følger vel noen endringer med det, tenker jeg.

- Hva blir den største forskjellen på å være rådgiver i NVFT og daglig leder i Plapre?

- De siste årene har jeg jobbet i litt større miljøer. I større organisasjoner er det ofte en litt mer sammensatt beslutningsprosess. Det er nok den største forskjellen. Her sitter eierne noen få meter unna. Da er det bare å levere!