Hver måned i 2016 har Sølvtaggens jury, i regi av INMA, kåret de beste digitale arbeidene i norsk kommunikasjonsbransje. De siste seks årene har Try gått seirende ut av byråkonkurransen med mest poeng når året er omme, men i år ble det endringer på pallen.

I 2016 er det nemlig The North Alliance-byrået Anorak som går til topps med 64 poeng totalt. Try vippes dermed ned til en annenplass med 38 poeng, etterfulgt av SMFB med 28 poeng.

- Sølvtaggen har alltid vært en viktig konkurranse for oss, så dette er stas! Dette beviser at vi har fått til noe som vi har jobbet hardt for, nemlig å holde et høyt nivå på alt vi gjør, uansett hvor liten eller stor oppgaven er. Ekstra gøy er det at vi utmerker oss med jobber for flere forskjellige kunder, laget av forskjellige team, sier Jens-Petter Aarhus, kreativ leder i Anorak.

Try-byrået Apt hevder seg i konkurransen mellom produksjonsbyråene. De forsvarer seieren fra året før med 51 poeng, etterfulgt av Good Morning med 35 poeng og Anorak med 28 poeng.