Lindex har valgt nytt mediebyrå, og det er Red Media Consulting som går seirende ut av byråkonkurransen.

- Gjennom en grundig mediapitch falt valget på Red Media Consulting. I Red Media Consulting får vi et dyktig team med bred kunnskap. De ble valgt på bakgrunn av strategisk kompetanse, forståelse for en bransje i rask utvikling, evnen til å utnytte innsikt og ikke minst kompetanse innen digitale plattformer, sier Nina Haugen, markedssjef i Lindex Norge.

Det er Starcom som har håndtert Lindex i Norge, men nå mister de kleskjeden fra kundelisten.

- Vi vil gjerne takke Starcom etter et nært og godt samarbeid i mange år. Vi har vært svært fornøyd med samarbeidet, sier Nina Haugen.

Administrerende direktør i Starcom, Peder Mittet, kommenterer tapet av Lindex slik:

- Vi har håndtert Lindex på vegne av nettverket, med utgangspunkt i en svensk avtale. Beslutningen om å pitche ble tatt i Sverige. Lindex ville etter mer enn 10 år prøve noe nytt, og vi ønsker dem lykke til videre.

Haugen forteller at de i denne runden har sett etter «en proaktiv partner som står sterkt digitalt», og som har god kompetanse og forståelse for detaljhandel.

- Lindex er en drømmekunde for oss i Red. Vi har gjennom prosessen blitt kjent med en dyktig og dedikert organisasjon med store ambisjoner for fremtiden i motebransjen, men også en organisasjon der verdier som bærekraftighet både i produksjon, distribusjon og i arbeidsforhold står helt sentralt. Vi ser frem til å være med og utvikle og fremme Lindex-merkevaren fremover, og det er med stor glede og ydmykhet vi starter samarbeidet, sier administrerende direktør i Red Media Consulting, Maria Aas-Eng.