Rema 1000 blir generalsponsor for Norway Cup i en avtale som har en varighet på fem år med opsjon på forlengelse.

- Vi i Rema 1000 ønsker å bidra til idrettsglede og aktivitet for barn og familiene deres. Norway Cup er verdens største fotballturnering – og en fantastisk møteplass for alle barn som er glad i å spille fotball sammen, sier Vidar Riseth, sponsorsjef i Rema 1000.

Som en del av avtalen vil Rema 1000 tilby mat på Ekebergsletta.

- Med Rema 1000 med på laget er vi trygge på at vi kan tilby et fantastisk fotballarrangement i mange år fremover. Vi tror at et hyggelig mattilbud for både store og små vil løfte opplevelsen for hele familien. Jeg er dessuten glad for at begge parter tenker langsiktig i vår nye avtale, sier generalsekretær i Norway Cup, Tony Isaksen.

Kampanje intervjuet nylig sponsorsjef Vidar Riseth i Rema 1000, som selv er tidligere Rosenborg-profil, i forbindelse med at konkurrenten Coop kunne juble over gull i sin første sesong som Rosenborg-sponsor. Coop kom inn som sponsor for den trønderske seriemesteren da Rema 1000 trakk seg etter 15 års samarbeid med RBK.

- Vi mener at vi fikk utrolig mye igjen for våre sponsorinvesteringer i Rosenborg.  Så kom vi til et tidspunkt da Sparebank1 ønsket å bli hovedsponsor, mens vi i Rema 1000 etter en helhetsvurdering valgte å satse mer på sponsing av breddeidrett, barn og miljø i hele landet etter mange år som hovedsponsor for RBK. Rema 1000 har butikker fra sør til nord og kjøpmennene er aktive i nærmiljøet som sponsorer. Det kan nok hende at Coop-sjef Torbjørn Skei ikke har fått med seg vår satsing på barn og breddeidrett, sa Riseth da.

Les mer: Rema angrer ikke på Rosenborg-avskjed
I forbindelse med Norway Cup-avtalen trekker han igjen frem fokuset på breddeidrett.

- Som stor virksomhet i Norge ser vi det som et ansvar å bidra til breddeidrett og barneidrett over hele landet – og det gjør våre kjøpmenn i høyeste grad. Vi ser det også som en viktig del av vår sponsorvirksomhet å bidra til sunne og gode måltider, sier Riseth.

- Dette er den største kommersielle avtalen som vi kjenner til at Bækkelagets Sportsklub/Norway Cup har inngått - og avtalen gir oss muligheten til ytterligere konseptuelle forbedringer av turneringen, sier leder av marked og kommunikasjon Trygve Nielsen.