Totalt har juryen mottatt 136 søknader til Sponsor-  og Eventprisen 2016.

Selve utdelingen vil gå av stabelen tirsdag 19. januar i Oslo Konserthus. Der vil følgende ti priser bli utdelt: Årets Idrettsponsor, Årets Kultursponsor, Årets Samfunnsengasjement, Årets Sponsorobjekt, Årets Sponsorkampanje, Årets Innovasjon, Årets Eksterne Event, Årets Interne Event, Årets Perle og Årets Bransjepris.

Daglig leder Linnéa E. Svensson i Greener Events er juryleder for Sponsor- og Eventprisen 2016.

-  Gjennomgangen er for lengst startet. Det er mange gode bidrag og det blir tøff kamp om de ulike prisene i respektive kategorier. Dessuten er det inspirerende å se at sponsing og event som virkemidler innen markedsføringen får stadig nye og spennende elementer i seg. Mye herlig kreativitet og god forvaltning av merkevarer, sier juryleder Svensson i en pressemelding.