Den falske Facebook-siden ble opprettet fredag eller lørdag. Lørdag kveld hadde 5.000  personer trykket liker på den. 

- Vi var i kontakt med Facebook og de fjernet den falske kontoen lørdag kveld. Vi tror de fleste forsto at dette bare var oppspinn, men vi synes det er uheldig at vårt merkenavn blir misbrukt for å lure kundene våre, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen til Kampanje.

Det tok noen timer fra Norwegian tok kontakt med Facebook til siden ble fjernet. De mest oppmerksomme hadde lagt merke til at Norwegian Air Shuttle hadde blitt til Norwegian Airways, og det var ingen kontaktinformasjon på siden. Dessuten var det mye dårlig språk som preget det  «Norwegian Airways» la ut. Bakmennene har publisert flere konkurranser, med svært lukrative premier. Bildene på Facebook-siden er trolig hentet fra selskapets nettside.

Den falske siden oppfordret Facebook-følgerne til å kommentere «first class» for å vinne lukrative turer verden rundt.