Oculos er blant de største i Norden innen utvikling og leveranser av kundeklubber og lojalitetskonsepter. Selskapet, som i fjor fikk inn Helge Onsum som eier, har på de siste fem årene generert et resultat før skatt på til sammen 26 millioner kroner. I samme periode er det utbetalt utbytter til eierne på til sammen 17,5 millioner kroner, skriver Finansavisen. Etter resultatsvikt i fjor ser det vesentlig bedre ut i 2015, ifølge Truls Røise, en av gründerne bak Oculos.

- Topplinjen blir nok på linje med fjoråret, men vi sikter mot en driftsmargin på over 15 prosent. Med store, nye kunder har vi ambisjoner om å vokse videre i Norge. Neste vekstområde blir Sverige, sier Røise til Finansavisen.

Røise og medgründer Rune Dønnum eier sammen med Orvei 70 prosent av aksjene i selskapet ­i dag. Investorer skal ha snust på selskapet.

- Ja, helt siden vi startet opp. Nå sonderer vi markedet, sier Røise.

Oculos har 32 medarbeidere og omsatte for 43,6 millioner kroner i fjor.