Aller Media ønsker å skape en «ledende byråenhet innen event- og retailmarketing» og lar sitt eventselskap Nova Vista slå seg sammen med sisteledd-byrået Fresh Thinking.

Hovedaksjonærene i Fresch Thinking, Espen Hermansen og Christian Melstrøm, går inn på eiersiden i det sammenslåtte selskapet sammen med Aller Media.

- Fresch Thinking har dyktige rådgivere, en sterk kundeportefølje og meget gode leveranser. Sammen er vi enda bedre rustet til å betjene krevende kunder som skal utvikle og ta ut live-strategier i sin kommunikasjon, sier daglig leder i Nova Vista, Stig Ove Gulbrandsen, som også blir daglig leder i det fusjonerte selskapet,  i en pressemelding.

Les også: Aller-sjef: - Ingen konflikt med Stangebye

Les også: Arnstad får mer Aller-makt

Hovedaksjonærene i Fresch Thinking forteller at selskapet trengte en partner.

- Fresch Thinking hadde kommet til et nivå der det var riktig å søke en partner for å realisere videre vekstplaner, og Nova Vista er som største aktør i sitt marked i Norge en perfekt match for oss, sier Espen Hermansen, daglig leder i Fresch Thinking. Han går inn i ledergruppen i det nye selskapet.

Styreleder i sammenslåtte Nova Vista/Fresch Thinking blir Aller Medias konserndirektør Rolf Hanche-Olsen.

Nova Vista hadde i fjor en omsetning på 95 millioner kroer, mens Fresch Thinkings omsatte var 35 millioner.

Av Aller Medias samlede årsomsetning på nærmere to milliarder kroner, kommer nå rundt 25 prosent av omsetningen fra marketingselskaper og noen andre nye områder.

- Vi har en vekststrategi innenfor forretningsområdet «marketing services».  Vi la for tre år siden en plan om å gå inn i fire segmenter. Vi har tatt tre: Red Ink på Content Marketing, Hyper på digital kommunikasjon, Nova Vista på eventmarketing og nå tar vi det fjerde med eierskapet i OMG på CRM, søk og sosiale medier, sa direktør Rolf Hanche-Olsen  i Aller Media til Kampanje i 2014.

Les også: Henter 500 mill. utenfor mediemarkedet