Hilde Gammelsæter startet sin Schibsted-karriere som Key Account Manager i 2005. De siste fire årene har hun vært byråansvarlig i VG.

Nå får hun tittelen Client Service Director i Starcom.

- VG og Schibsted har virkelig vært et fantastisk bra sted å være fra første dag, noe som har gjort det vanskelig å faktisk bestemme seg for å slutte. Nå hopper jeg i det, og gleder meg til å sitte på byråsiden, og få jobbe strategisk med en mye større medie-palett enn tidligere, sier Hilde Gammelsæter.

Hun mener å kjenne igjen flere trekk hos Starcom fra sin gamle arbeidsgiver.

- Starcom har utmerket seg på kreativitet, samtidig som de tar i bruk det nyeste innen teknologi. I tillegg ser jeg mye av den samme «sulten» og viljen til å kaste seg litt ut i det ukjente, være først ute og prøve nye ting, som jeg er vant med hos VG. Det trigger meg, og gjør det ekstra gøy på jobb. Det handler mye om bedriftskultur og de menneskene man jobber sammen med hver eneste dag. Og jeg har blitt møtt av en utrolig fin, ambisiøs og raus gjeng her i Starcom.

Administrerende direktør i Starcom, Peder Mittet, avslører at han jobbet for denne rekrutteringen i lengre tid.

- Hilde er en vi kjenner godt fra før gjennom mange års samarbeid, og som vi har hatt i kikkerten lenge. Hun har solid bakgrunn fra Schibsted og VG og er drivende dyktig og profesjonell i alt hun foretar seg, samtidig som hun passer godt inn i Starcom-fellesskapet. Hilde er allerede godt i gang på flere av kundene som Varner, PwC og Bertel O. Steen, sier han.