Marius Dønnestad kommer til Ernö etter å ha bodd ni år i Sydney, Australia. Der jobbet han som planner for byråer som Y&R-eide IdeaWorks, Loud, Clemenger BBDO og Naked.

- Ernö stod på toppen av ønskelisten over byråer jeg ønsket å jobbe for her hjemme, og at det gikk i oppfyllelse var fantastisk morsomt. Den gode mottakelsen jeg har fått her har gjort at beslutningen om å vende hjemover har føltes helt riktig. Jeg har kommet godt i gang, og gleder meg til å bli bedre kjent med hyggelige kunder og kollegaer, sier Dønnestad.

Den siste tiden har han drevet sitt eget byrå, Brands Against Culture.

- Folk som har drevet eget selskap har ofte gode arbeidsvaner og vet hva som skal til for å lykkes. At Marius har hatt sitt eget freelanceforetak er derfor positivt, sier daglig leder i Ernö, Frederik Horn.

- Vi er opptatt av at våre rådgivere skal bringe solid innsikt inn i de kreative prosessene og er glad vi har funnet Marius. Han har den riktig bakgrunnen og erfaringen, i tillegg til at han er opptatt av hvordan merkevarer bidrar kulturelt til samfunnet og vise versa, avslutter han.