Kreatørene Christer Magnussen og Martin Brurås slutter i Heisholt Inc for en jobb i The Oslo Company, som ble startet opp av Christian Steen og Trond Kvernstrøm i fjor.

- Vi var så heldige å få starte karrieren vår i Heisholt, hvor vi har fått jobbe med noen utrolig ambisiøse prosjekter, og attpåtil vært så heldig å få et par ganske bra priser for de og. Men man er aldri bedre enn sitt siste arbeid, så nå tenkte vi å prøve oss på noe helt nytt, sier Magnussen og Brurås.

Teamet fulgte spent med på oppstarten av The Oslo Company, og da Christian Steen tok kontakt skjønte de at det var rett sted for veien videre.

De har blant annet vært med på å vinne to gull i årets Gullblyanten med kampanjen «The Live Minecraft Concert».

- Vi føler at vi har vært heldige og fått satt sammen et solid mannskap i Company et på kort tid. Nå teller vi drøyt 15 medarbeidere, og det vi har lyst til er å skape et byrå bestående av noen med bred erfaring og masse spennende talenter. Med Christer og Martin har vi fått et kreativt team som allerede har levert på øverste nivå i norsk sammenheng, og jeg føler meg temmelig sikker på at vår fremtid kommer til å morsom, forteller Christian Steen, daglig leder i The Oslo Company.