Newslab har vunnet et anbud på å levere innhold til Innovasjon Norge og Visit Norway, og nå styrker firmaet satsningen på reise ved å ansette Ingrid Sandved Nordli som innholdsprodusent.

- Vi har jobbet med Innovasjon Norge og deres hovedpartner Bleed over lengre tid både på innhold, strategi og distribusjon. Vi har reist Norge på kryss og tvers for å finne de gode historiene og fantastiske bildene. Å få fortsette med det er strålende. Hos Ingrid fant vi alt det vi lette etter, og det er en glede å utvide og styrke laget vårt, sier daglig leder i Newslab Kristiane Roe Hammer.

Nordli har 16 års erfaring som journalist i norske aviser og magasiner, blant andre Drammens Tidende, Aftenposten, Dagbladet Magasinet og Dagens Næringslivs Magasinet. Det siste året har hun jobbet med research og historiefortelling for tv-produksjoner til TV 2 og TVNorge.

- Jeg har lært mye av å jobbe i ulike redaksjoner sammen med mange dyktige mennesker. Nå skal det bli gøy å utvikle tekst i et markeds- og PR-perspektiv, for et byrå med ambisiøse planer og en spennende kundeliste, sier Nordli.

Hun har erfaring fra innholdsproduksjon, og ser fram til å få mer.

- Det lønner seg å ha et mål med innholdet, enten det er å forstå en konkret kundegruppe eller skape engasjement på Facebook-siden. Mål gjør det lettere å velge strategi, og tilpasse innhold, kanaler og publisering.

- Innovasjon Norge jobber kontinuerlig med å fylle reiselivsmerkevaren med rikt, engasjerende og reisbart innhold tilpasset målgruppene. Vel så viktig er det at innholdet blir distribuert effektivt og målrettet. Vi er glade for å fortsette samarbeidet med denne flinke og engasjerte gjengen som jobber dedikert med dette fagområdet, sier Ingrid Nernæs, merkevare- og content-ansvarlig i Visit Norway.

Newslab produserer innholdsmarkedsføring for annonsører og ble startet av de tre tidligere Dagbladet-journalistene og redaksjonssjefene Snorre Bryne, Joakim Thorkildsen og Lars Eide. I 2015 fikk trioen inn Even Aas-Eng som styreleder og etablerte søsterselskapet Filter Media som utgir redaksjonelle produkter og som nå ledes av Eide.

Les mer: Newslab henter ny sjef fra Amedia