Da 2016-tallene til reklamebyrået Alle Gutta ble kjent i april, kunne daglig leder Line Jessen avsløre at byrået kom til å ansette en ny daglig leder. Selv skulle hun trappe ned og bli rådgiver i byrået.

Les også: Rekordomsetning i Alle Gutta - nå gleder sjefen seg til ikke å lede lenger

Nå forteller Jessen til Kampanje at en ny daglig leder er på plass; Jon Fredø som kommer fra jobben som direktør for forretningsutvikling i Creuna. Han har også tidligere vært leder i Dinamo, i Aegis-byrået Creo samt jobbet med markedsføring og kommunikasjon i advokatfirmaet Wikborg Rein.

- Hvorfor ønsket dere Jon Fredø i denne jobben?

- Det er fordi en med hans kompetanse vil utvikle oss videre. Han har en bredde i sin bakgrunn og kompetanse på strategi og på det digitale. Vi er veldig stolte over å få han med på laget, sier Jessen til Kampanje.

Onsdag ble det sendt ut beskjed til alle byråets kunder om at Fredø har startet i sin nye jobb.

- Savnet du reklamebransjen?

- Ja, jeg gjorde det. Jeg fikk en spennende mulighet til å utvikle noe som har vært en suksess i flere år, sier han til Kampanje.

- En «Tigergutt»
Det var høsten 2015 Fredø startet i Creuna, så det ble kun halvannet år der.

- Men det var hardt og intenst! To år med knallhardt fokus på fag, salg og kundeutvikling. Jeg er stolt over å si at jeg forlater et Creuna i god form. Jeg hadde ikke planlagt at det skulle bli et så kort opphold, men noen ganger dukker det bare opp muligheter, forteller han.

- Hva har du med deg fra Creuna inn i den nye jobben?

- I Creuna har jeg jobbet med nær sagt alle fagfelt. Jeg har en god forståelse for markedet, trender, teknologi, design og ikke minst betalt kommunikasjon.

- Hva slags Alle Gutta er det du tar du over roret i?

- Det er et Alle Gutta i god form. Jeg får en stafettpinne fra Line Jessen – som har lagt et utrolig godt grunnlag, sier Fredø som proklamerer at det er ingenting han gruer seg til – han bare gleder seg.

- En gang var jeg på et lederutviklingsprogram i Storebrand og da ble jeg kategorisert som «Tigergutt» - en type som tror de klarer alt. Hehe, så det er ikke noe jeg gruer meg til.