Viasat har ansatt  Siw Werner-Carlsson som ny markedssjef. Werner-Carlsson har hatt flere stillinger i MTG, blant annet som grafisk designer og konseptutvikler.

Hun kommer sist fra stillingen som Brand Manager og har jobbet med Viasats merkevarer og kommunikasjon i alle kanaler.

- Siw har definitivt både den nødvendige kompetansen og lidenskapen som skal til for å løfte markedsarbeidet i Viasat videre, og det blir spennende å jobbe tettere med Siw i hennes nye rolle i Viasat, sier administrerende direktør i Viasat, Vegard Klubbenes Drogseth.

- Jeg gleder meg veldig til å videreutvikle markedsarbeidet i Viasat og MTG. Markedsføringsledelse i dag er noe helt annet i forhold til hva det var, i dag må man tenke mer som en fotballmanager der strategi, pasninger og spillemønster endres raskt. Det er utrolig spennende å få jobbe med så sterke merkevarer i en bransje i kontinuerlig utvikling, sier Siw Werner-Carlsson.

Les også: Rekordomsetning for MTG - satser på Norden og nettspill