Geir Ove Pedersen, bedre kjent som Geeohsnap, er rangert som en av verdens mest kreative snapchattere. Pedersen er fra Kristiansand, og utdannet illustratør og grafisk designer. 

Les mer her: Norsk Snapchat-stjerne deler sine beste tips

Geeohsnap startet sin suksess på en flyplass høsten 2014. Hans «Random People Project» ble til en viral hit som ble plukket opp av medier over hele verden. Snapchatteren har gjort store prosjekter for kunder som Walt Disney, Air France, Lionsgate, Gucci, Hyundai, Microsoft med fler.

Nylig ble Geeohsnap signert av United Influencers, han har ikke vært del av noe influencer-nettverk tidligere.

- Jeg føler meg utrolig heldig som kan få leve av å skape kreativt innhold, og sammen med United Influencers vil vi ta kreativ storytelling til nye høyder i Norden. Min tyngde ligger i å lage kreative historier som fanger både oppmerksomhet og fokuset til de mennesker man skal nå ut til. Produserer man innhold som mennesker snakker om så skaper man glede som spres videre fordi målgruppen ønsker å dele det. Det er da man virkelig skiller seg ut, sier han i en melding. 

- Geeohsnap er en helt unik profil som vi har hatt lyst til å jobbe med lenge. Han bruker Snapchat kreativt med alle mulighetene kanalen har. Han inspirerer daglig tusentalls av fans, skaper et utrolig engasjement og er genuin i alt han gjør. Vi ønsker han varmt velkommen til United Influencers. Sammen med han skal vi skal fortsette å profesjonalisere markedet og gjøre det lettere for kunder å få oversikt, kontroll og suksess når de jobber med digitale stjerner, sier Julie Holst Berntsen, COO i United Influencers Int og talsperson for United Influencers.

Hun utdyper: 

- Vi lanserte United Influencers for litt over to år siden med hovedvekt på bloggere. Siden den gang har utviklingen vært enorm. Markedet og profilene, for ikke å nevne de ulike kanalene, har utviklet seg masse,