Unni Strømstad har tidligere vært pressesjef i Nordea og nordisk markedsdirektør i Eniro. Hun vil bli en del av konsernledelsen i Evry og rapporterer til konsernsjef Björn Ivroth.

- Evry har en ambisjon om aksellerert vekst i det nordiske markedet og som en strategisk viktig del av dette arbeidet skal vi fortsette å utvikle vår kundesentrisitet, øke synligheten og forsterke vårt omdømme ytterligere. Unni Strømstad tilfører Evry en viktig kompetanse på dette området», sier konsernsjef Björn Ivroth.

Unni Strømstad begynner i stillingen 1.juni i år og tar dermed over stillingen etter Janne Log som forsvant til PR-bransjen og Corporate Communications.

Les også: Janne Log til Corporate Communications

 - Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben med å bygge en sterkere merkevare for Evry. Som Norges største IT-selskap har EVRY en spennende posisjon og en viktig rolle som et sentralt teknologimiljø i Norge og Norden, sier Strømstad i en melding.