Red Media Consulting og Maria Aas-Eng styrker laget med Katrin Sundal som ny seniorrådgiver med fokus på innsikt og strategi.

Sundal kommer fra stillingen som bedriftsrådgiver i Segel hvor hun hadde ansvar for innsikt og kommunikasjon. Hun har tidligere jobbet som analysesjef i Bonnier Media og vært avdelingsleder i mediebyrået MEC. Sundal har en master i pedagogikk fra Universitetet i Oslo og er styreleder i musikkfestivalen Malakoff.

- Etter tre år på Vestlandet, ble savnet etter bransjen for stort. Maria Aas-Eng har vært, og er en stor inspirasjonskilde for meg, så da jeg fikk mulighet til å jobbe tett med henne i Red var valget veldig enkelt. Jeg er imponert over ambisjonsnivået og tilnærmingsmåten til Red, og gleder meg virkelig til å få lov til å være med på denne utviklingen, sier Sundal i en pressemelding.

Daglig leder i Red Media Consulting, Maria Aas-Eng, sier at hun er godt fornøyd med å få Sundal inn i byrået.

- Red vokser og vi har vært på jakt etter en seniorrådgiver som kan være med å utvikle både oss og våre kunder. Katrin er en komplett rådgiver med lang erfaring fra byrå, media og analyse og hun blir en viktig brikke i vår videre satsning på innsikt og strategi, sier Aas-Eng