Christian Kruse og Victoria Allan er ansatt som sosiale medier-rådgivere i JCPR. Begge kommer fra Isobar Norge, der de har jobbet som community managere.

- Vi er veldig stolte over at to så talentfulle rådgivere ønsker å jobbe for oss. JCPRs fokus er å hjelpe selskaper med å finne deres delbare historier, og med Christian og Victoria på laget vil vi levere enda bedre arbeid til våre kunder, sier Henrik Juel Teige, daglig leder i JCPR.

Christian Kruse har bakgrunn som community manager i Centerteam Reklamebyrå og Isobar, og har i tillegg jobbet med merkevarer som Lush, Deli de Luca, BBC Brit, Huawei og Norwegian.

- I JCPR ser de alltid mulighetene, og de ansatte jobber sammen under en felles filosofi: at innholdet vi lager skal være delbart. De har allerede levert svært gode arbeider, og kundeporteføljen deres er rett og slett imponerende, sier Kruse.

Victoria Allan er fra Oslo, og har jobbet som community manager og tekstforfatter for Isobar Norge siden 2013.

- Jeg gleder meg til å jobbe i et kreativt og stimulerende miljø, og til å skaffe oss flere nye og spennende kunder. Ikke minst ser jeg frem til å lære mye nytt av alle de kompetente menneskene som er samlet her på huset, sier Allan.

JCPR har eksistert siden 2013, og består i dag av tolv ansatte. Byrået har kunder som Arla Foods, Logitech, Unilabs Norge, Ella's Kitchen og McDonald's Norge.