Janne Log kommer fra en stilling som konserndirektør med ansvar for kommunikasjon, samfunnskontakt og merkevare i Evry, og blir altså nå partner i kommunikasjonsbyrået Corporate Communications.

- Nå har jeg vært kommunikasjonsdirektør i fjorten år og det er på tide med nye utfordringer. Jeg er særlig opptatt av hvordan det digitale skiftet påvirker måter vi kommuniserer og leder på. Kommunikasjon er et viktig verktøy for å få opp endringstakten. Jeg gleder meg til å bruke mine erfaringer som partner i et spennende og dynamisk miljø som Corporate Communications, sier Janne Log i en melding fra Corporate Communications.

Hun har også erfaring som kommunikasjonsdirektør ved Handelshøyskolen BI og i Norsk Landbrukssamvirke, samt fra Juristforbundet, Næringsdepartementet og Konkurransetilsynet.

- Janne har tung bakgrunn fra kommunikasjonsarbeid i store organisasjoner, inkludert i forbindelse med kompliserte endringsprosesser og det digitale skiftet. Dette er en kompetanse våre kunder etterspør, og det vil være et viktig satsingsområde for oss fremover, sier daglig leder Are Slettan, i Corporate Communications.

Slettan forteller at byrået fikk en byråinntekt på 28 millioner kroner i fjor, noe som er en vekst fra 24 millioner året før. Selskapet har i dag 16 fast ansatte, hvorav ti er partnere.