Nice One blir navnet på et nytt selskap satt opp i regi av MTG-eide, Nice Gruppen. Der skal Nice spille på «alle de beste historiefortellerene» i selskapets mange produksjonsselskaper det være seg Monster, Strix, Novemberfilm, Rakett, reklamefilmselskapet One Big Happy Family eller eventselskapet Playroom.

Nice One er allerede lansert i Sverige, men importerer tankene også til Norge og det norske selskapet, som kommer til å jobbe med det digitale, skal ledes av Thomas Houge, som de siste årene har hatt jobben som kreativ kommersiell leder for Monster-selskapene.

- Vi er i en helt unik posisjon ved å ha så mange gode produksjonsselskaper på laget, og så mange av landets beste historiefortellere fra tv og reklame-verden under samme tak.  Dette betyr at vi kan tilby skreddersydde løsninger fra korte filmer til hele serier til digitale flater. Vi kan nå sette sammen team med de beste produsenter og regissører fra hele gruppen sammen med merkevarer og utvikle deres historier sier Thomas Houge. Det siste året har vi jobbet tett med Norges største reklamebyråer, mediebyråer og annonsører, sier han.

- Blir dette et nytt The Oslo Company?

- Nei. Jeg vil heller si at The Oslo Company kan bli en kunde og samarbeidspartner av oss, sier Houge.

- Blir det en utfordring den ene dagen å jobbe med reklamefilm og den andre dagen redaksjonelt?

- Nei, reklamefilmer er det One Big Happy Family som tar seg av og til redaksjonelt innhold har vi mange av Norges beste historiefortellere i de andre selskapene i gruppen som står for.  Nice One henter inn de riktige ressursene til de forskjellige jobbene fra gruppen basert på brief eller utfordring fra kunde eller byrå, sier han.

Den digitale avdelingen til det største produksjonsselskapet i Nice-grupen, Monster, har det siste året vokst fort. Avdelingen betjener i dag 40 kunder og står bak 90 produksjoner bare i sitt første år.  Nå har hele gruppen fattet interesse for utviklingen.

- Jeg er stolt av det vi har fått til med Monsters digitalavdeling sammen med Thomas og de andre i Monsterselskapene. Nå skal vi sørge for at Thomas og hans flinke gjeng i Nice One vil bli en ressurs for Monster også i årene som kommer, sier administrerende direktør i Monster, Ingvild Daae.

Totalt så jobber det rundt ti personer allerede i Nice One og Houge har også hentet inn en tidligere kollega fra tiden de to jobbet i TVNorge.  Houge henter inn rådgiver Nikolai Kaatorp Mathisen fra Isobar til Nice One hvor Mathisen skal styrke teamet som kommersiell leder. 

Mathisen gleder seg til å dra nytte av sin bakgrunn fra mange år i tv-bransjen med strategi, salg og forretningsutvikling, samt rådgivning og strategi i reklamebransjen. 

- Jeg ser frem til å være en del av produksjonsmiljøet og håper med min erfaring at jeg kan bidra til å fortsette den gode veksten som gjengen i Nice One allerede har oppnådd, sier han.