I høst etablerte Deloitte Digital seg som digitalbyrå i Norge. De har allerede hentet åtte personer til byrået, og til sammen teller Deloitte Digital nå 37 ansatte.

- Vi håper å bli 50 innen sommeren, sier leder for Deloitte Digital Martin Bryn.

Linda Vik, André Nordal Sylte og Thomas Nordahl er tre av de nyansatte som har tatt plass i selskapets studio i Deloittehuset. Tre nye kommer i april.

Linda Vik kommer fra Schjærven Reklamebyrå, hun har tidligere jobbet i Fjeldheim & Partners, Telenor, Mediafront/McCann og Making Waves. Vik skal jobbe som digital rådgiver i selskapet sammen med André Nordal Sylte, som kommer fra Creuna. 

Sylte er en av flere som har forlatt Creuna den siste tiden.

Les mer her: Creuna-sjefen slutter etter fem år

Les mer her: Konsulentkjempe vil inn på byråmarkedet - henter inn Normann Hansen

- Våre kunder skal gjennom radikale endringer i tiden fremover. Da er vi avhengige av trygge, men fremoverlente rådgivere for å lede dem gjennom utfordrende prosesser. Jeg er glad for at Linda og André valgte å ta sjansen på Deloitte Digital. Sammen skal vi redefinere digital rådgivning, sier byråleder Karine Storaker Braaten, i en melding.

I tillegg har byrået ansatt frontendutvikler Thomas Nordahl fra Good Morning, som også har bakgrunn fra Try/Apt.

- Utviklingsteamet vårt består nå av seniorer som elsker å lage fine ting og som ønsker å være med å bygge opp det mest spennende utviklingsmiljøet i Norge. Nå er vi på jakt etter de unge talentene som kan utfordre oss, sier Thomas Hegge som er tech lead i Deloitte Digital.