På tampen av 2016 avslører Trigger to nyansettelser; Astri Marie Natvik er ansatt som produsent og Joakim Grov Roald er ansatt som historieforteller.

- Vi legger et fantastisk spennende år bak oss med full trøkk både på eksisterende og nye områder. Nå gleder vi oss veldig til å ta fatt på et nytt år og da føles det ekstra godt at vi kan styrke laget med Astri Marie Natvik og Joakim Grov Roald, sier daglig leder Bente Kvam Kristoffersen i Trigger.

Natvik kommer fra stillingen som produksjonsleder i Seefood TV, og har tidligere arbeidet som prosjektleder i Oslo World Music Festival. I bagasjen har Astri med seg en mastergrad i Innovasjon og Entreprenørskap fra Handelshøyskolen BI, studier fra gründerskolen ved UiO, samt utvekslingsopphold innen sosialt entreprenørskap i Sør-Afrika.

Joakim Grov Roald er utdannet fra NTNU og Westerdals. Etter studiene jobbet han flere år i TV-bransjen, da som manusforfatter, redaktør og postprodusent. Deretter startet han som digital innholdsprodusent for Nordic Choice Hotels.

- Det som appellerte spesielt til meg er måten Trigger klarer å tenke langsiktig og proaktivt på. Jeg har fulgt byrået i en årrekke, og synes at de gjør en rekke spennende, og ikke minst viktige prosjekter. Det jeg gleder meg mest med å jobbe i Trigger er å lære mest mulig, og å kunne produsere uventede, kreative og underholdende løsninger som engasjerer, sier Grov Roald.