Tekstforfatter og kreatør Carina Laurhammer har erfaring fra blant andre Try, McCann og Kitchen. Nå blir hun fast ansatt i Los & Co og skal fortsatt jobbe i team med Jan Cato Tangen, på kunder som Flytoget, Statens Vegvesen og Syklus.

Cathrine Vagrum har tett opp mot ti års erfaring fra Norwegian og var sentral i å bygge opp Norwegians CRM-enhet. I Los & Co får hun tittelen CRM Manager, og er i gang med å jobbe med kunder som BI, OneCall og Flytoget.

Den tredje nyansatte er en gammel kjenning av byrået. Christin Elvegård har kommet tilbake i stillingen som rådgiver etter en kort periode hos SDG.

- Jeg savnet det brede faglige miljøet med spisskompetansen på alle kommunikasjonsdisipliner. Det er utrolig tilfredsstillende å ha oversikt over den helhetlige strategien til kundene vi jobber med, og ha verktøyene for å løse dem – uansett utfordring. Det gir rom for å gi gode strategiske råd, sier Elvegård.

- Dette er tre fantastisk flinke folk, som alle bidrar med mange års erfaring og tyngde, og styrker oss på viktige områder, sier daglig leder Jan Christian Fosseidbråten.