McCann Oslo har sluppet illustratør og designer Sofie Nilsson (27) inn i varmen på Aker Brygge. Hun har både reklameutdanning fra hjemlandet Sverige, et fullført Digital Media Creative-studium på Hyper Island og byråerfaring fra Superheroes i Amsterdam.

- Jeg liker å skape kommunikasjonsløsninger som ikke nødvendigvis pakkes inn slik man vanligvis ser for seg at de skal - og det er et tankesett jeg finner igjen hos McCann Oslo, sier Nilsson.

Sofie Nilsson tror det blir viktigere å kunne utfordre i kommunikasjonsbransjen.

- Dette er en filosofi jeg tar med meg fra mine to år på Hyper Island. Der ble vi stadig utfordret til å lære og teste nye ting – for i neste omgang å kunne utfordre våre omgivelser. Real life insights, influencers og humor kommer vi til å se mer og mer av i bransjen framover, tror jeg.

Kreativ leder Torstein Greni mener asettelsen er en «perfect match».

- Som det nysgjerrige byrået vi er, gleder vi oss alltid som barn over nyansatte. Særlig når de mestrer så mange disipliner som Sofie. Så langt ser hun til å være den perfekte match for våre kreative behov, sier Greni.