Ruben Solbakk Lisøy kommer fra stillingen som Broadcast Manager i MEC, og har tidligere jobbet som TV-rådgiver i Omnicom-byrået OMD. Nå er han ansatt som ny Broadcast Direktør i Red Media Consulting.

- Tv er fortsatt den aller største mediekanalen, tv er under stort press og er i stor endring, og det har aldri vært viktigere å følge utviklingen tett enn det er nå. I Red satser vi stort både på det lineære samtidig som vi har stort fokus på det som skjer med levende bilder i de digitale kanalene,  sier Administrerende Direktør i Red Media Consulting, Maria Aas-Eng.

Solbakk Lisøy gleder seg til å starte i sin nye jobb.

- Red ligger allerede langt fremme i utviklingen mellom det lineære og det digitale, og dette kombinert med de mulighetene et helnorsk byrå gir innenfor produkt- og kompetanseutvikling gjorde at dette var en mulighet jeg ikke kunne takke nei til, sier han.

Før sommeren startet også Kine Wølneberg som ny tv-planner i byrået og samme Broadcast-avdeling. Wølneberg er utdannet fra både Westerdals og BI, og hun kommer fra P5 der hun jobbet som Key Account Manager.

Også ny: Kine Wølneberg er også nyansatt i Red Media Consultings Broadcast-avdeling.