Ida Holen kommer fra jobben som rådgiver i First House. Hun gikk fra rivalen Burson-Marsteller til First House i fjor. Nå forlater hun PR-byrået og går til politikken.

 -Vi er glad for å få en ny og dyktig medarbeider på laget. Hun har med seg verdifull erfaring og kompetanse, og vil bidra i arbeidet med å utforme og gjennomføre en valgkamp som skal sørge for ny vekst for SV, sier SV-leder Audun Lysbakken i en pressemelding.

Les også: Fra Burson-Marsteller til First House

Holen er styremedlem i tankesmien Manifest og har tidligere vært styreleder i tidsskriftet Fett. Hun er utdannet norskfilolog og har tidligere jobbet ved Universitetet i Bergen, med både ledelse og undervisning, og i Burson-Marsteller som prosjektleder og strategisk rådgiver i tre år. 

­- Jeg ser frem til å jobbe i SV fordi jeg mener det er viktig at vi har et parti på Stortinget som setter rettferdig fordeling først, sier Ida Holen.

 Hun er opptatt av forskjellene mellom folk blir stadig større i verden.

- Derfor trenger vi et parti som jobber for at alle skal ha like muligheter og som setter ressursene inn på de store og viktige sakene, som barn og kunnskap, klima og miljø, og et rausere og mer rettferdig samfunn, sier Holen.