Ann Kristin Søreid er ansatt som ny HR-direktør i JM Norge, en av Nordens største boligleverandører. Dermed forlater hun mediebransjen.

I august kunne Kampanje melde at Søreid sluttet i TV 2 etter å ha sittet i ledelsen i flere år. Søreid ble den andre TV 2-direktøren som slutter og gikk ut av TV 2-ledelsen etter at Olav T. Sandnes ble Alf Hildrums etterfølger i fjor høst. Tidlig i juni kunne Kampanje melde at TV 2-veteranen Rune Indrøy sluttet i TV 2.

I TV 2 hadde Søreid ansvaret for HR og administrasjonen. Hun er utdannet siviløkonom og statsautorisert revisor. Tidligere har hun jobbet i Amedia og i  PwC, og har blant annet jobbet med strategisk og operativ HR, pensjoner, lønn og omstillingsprosesser.

Les også: TV 2-direktør slutter

Les også: Hun blir ny TV 2-direktør

-  Jeg har erfaring fra flere ulike bransjer og selskaper gjennom jobben som revisor og 12 år fra mediebransjen, men byggbransjen er nokså ny for meg, sier hun i en melding.

- Så langt har jeg blitt møtt av en kompetent organisasjon og mange hyggelige mennesker både her på kontoret i Oslo og i HR-avdelingen i Stockholm. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene, sier Søreid.