Trigger henter Guro Havro Bjørnstad fra Dagbladets redaksjon, Sigrun Stenseth fra Navigator kommunikasjon og Mia Frogner fra Nordic Choice Hotels, mens Jonathan Sol Serejo går inn i et internship der han skal se nærmere på betydningen av strategisk innsiktsarbeid.

Vi er svært takknemlige for at så flinke folk velger Trigger som arbeidsplass.Hver og en av dem besitter verdifull kunnskap og bærer på et sjeldent og genuint engasjement for kommunikasjon. Det er akkurat dette vi trenger for at Trigger skal fortsette å levere, sier  Bente Kristoffersen.

Mia Frogner kommer fra Nordic Choice Hotels, der hun har jobbet som digital kommunikasjonsrådgiver. Hun har også erfaring som skribent, fotograf, foredragsholder og kursholder. 

– Trigger tør å stille spørsmål, og å tenke nytt og annerledes i hvordan god kommunikasjon og engasjement både oppstår og fungerer. Jeg gleder meg enormt til å jobbe med denne gjengen, som er av de skarpeste på flere fagfelt her i landet. Idealisten i meg har alltid et ønske om å få bevege, påvirke, engasjere og ikke minst bevisstgjøre mennesker. Det er jeg er helt sikker på at vi skal gjøre mye av i Trigger fremover, sier hun.

Guro Havro Bjørnstad kommer fra Dagbladet, der hun har jobbet som journalist. Hun har tidligere erfaring fra VG. 

– Måten Trigger jobber på tiltaler meg veldig. Som tidligere journalist var det viktig for meg at Trigger praktiserer full åpenhet om kunder, og gjerne deler kunnskap og arbeidsmetoder. Det var også viktig for meg å komme til et sted hvor man får utvikle seg faglig og kreativt. I tillegg er det et sted stappfullt med flinke og bra folk, og ikke minst spennende kunder, sier hun. 

Sigrun Stenseth tiltrer stillingen som PR-rådgiver i Trigger. Hun har en bachelor i PR, kommunikasjon og media fra Volda og kommer fra Navigator kommunikasjon. Tidligere har hun vært i Telenor Norge og Polhem PR.

— I Trigger jobber man for å skape kommunikasjon som ikke bare engasjerer, men også forhåpentligvis kan bidra til å gjøre en forskjell i positiv retning. Det har lenge vært et mål for meg å kunne bruke kommunikasjon til å gjøre noe bra, så dette er virkelig midt i blinken. Jeg er utrolig glad for å å få være en del av Trigger-teamet og gleder meg til en lærerik, morsom og ikke minst inspirerende tid med spennende prosjekter i tiden som kommer, sier Stenseth.

Trigger har også fått en dansk student med på laget. Jonathan Sol Serejo skal jobbe med strategisk innsiktarbeid.

– Jeg er veldig fascinert av den måten Trigger jobber med innsikt. Deres metodiske og strategiske tilgang til innsiktsarbeidet er en stor inspirasjon. Jeg er glad for å komme under deres vinger og inn blant en masse flinke folk som vil ha stor positiv innflytelse på min faglige og kreative utvikling, sier han.